lørdag 26. februar 2011

Ja, så er det endelig på tide å oppdatere litt igjen...

Fra tiden min i MP-rekrutten var det totalt forbutt å drive med blogging, så nå er det på tide å begynne igjen ;) Er blitt flyttet over til "Operasjon/Støtte - Vakt og Sikring".

Militæret har vert veldig kjekt fram til no, faktisk ;) Men det har jo selvfølgelig vert noen nedturer også... Bare det at jeg ikke kom inn i den avdelingen jeg hadde fått bekreftet at jeg skulle få komme inn i, var et stort slag i ansiktet, men jeg tygde det i meg. Jeg viste jo at jeg ikke ville komme gjennom nåløyet på MP, så jeg begynte å tenke på andre ting som heller kunne vert kjekkere å gjøre. Til slutt kom jeg til den delen der min mp-karriere var slutt. Fenrikken fikk meg hentet til kontoret sitt og han sa at det var leding en stilling som admass (administrasjonsassistent) for mp-kompaniet, og han lurte på om jeg hadde lyst på denne. Jeg ble veldig glad og svarte ja med en gang. Han sa at han da ville ta saken videre til troppssjef, siden den var han som skulle bestemme, men at det sikkert kom til å gå greit siden ingen hadde søkt på stillingen. Så går det to dager og plutselig er jeg flyttet over til vakt og sikring isteden. Jeg følte at de pissa meg LANGT opp etter ryggen! Han sa blandt annet at de ville gi meg stillingen fordi den gir førstehjelp nivå 3 kurs og det ville være en liten oppakkning siden de ikke hadde tatt meg inn i sanitetsbataljonen slik jeg hadde ønsket. Det skal sies at jeg og mange andre har mistet totalt tilliten til befalet for mp... beklageligvis... men kan en forvente noe annet når de bare lirer av seg dritt?

Så nå skal jeg sitte i vakt og sikring ett år... Ett år jeg føler at jeg iallefall nå kunne brukt til å studere. Jeg tenker også at jeg bare burde få studert og deretter tatt førstegangstenesten. som ferdig utdannet lege ville jeg fått 290 000 i årslønn og løytnant-stilling :P

Men det blir vell sikkert bra uansett, satser jeg på ;)

Denne uken har vi vert på vinterøvelse. Det var en opplevelse det! Veldig kjekt men med en nedtur... siste natten i gapahuk... Fy søren hvor kaldt! men 3 mil på nato-plank og isbading var for all del kjekke ting å ta med seg videre ;) Mange gode minner... Jeg klarte selvfølgelig å glemme fotokameraet igjen på kassernen, så det var en nedtur... men satser på at det er noen andre som fikk tatt noen bilder... ;)

Men nå er klesvasken min ferdig, så nå tar jeg kvelden... Må bort til mine mange gode venner i nabokassernen og høre om de vil være med å spise ;)

Lover å komme tilbake med noen nye oppdateringer om ikke så alt for lenge... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar