onsdag 11. mai 2011

Lagførerkurs!

Ja, jeg har vert på lagførerkurs på Heistadmoen! :)

Det var ett veldig bra kurs! Vi var vell cirka 30 stykk som tok toget oppover.
Eller, jeg fant jo til slutt ut at det var nedover da, men til å begynne med blandet jeg Kongsberg og Røros... Da er det klart at det fort blir litt "confusing" :P

Med masse forsinkelser med toget (Thank you NSB!) kom vi oss endelig til Kongsberg der vi ble møtt av en.... wait for it.... en scania ;) Vi hoppa inn i denne fantastiske doningen , vi hadde egentlig ganske god plass, vi var jo kun 14 stykker med pakning på lasteplanet.
Du kjenner ordtaket; "det er alltid plass til en til" ;)

Godt innkvatert måtte vi levere fra oss alt elektroinsk pluss lommebøker (de som kjenner meg vet at det heter "setlabok" og ikke lommebok") før kurset startet.

Vi ble delt inn i lag når vi var på togstasjonen og disse var våre lag under hele kurset. Disse 6 menneskene skulle jeg gjøre ALT med. Vi skulle gå på do ilag, sove ilag, spise ilag - ALT! Men det var faktisk veldig koselig! En blir kjent med folk på en helt spesiell måte når man lever oppå hverandre. Når en deler sine positive og negative sider på den måten vi gjorde.

Når uken kom til endes om torsdagen, gjensto det bare en ting, mestringsøvelsen!
Mestringsøvelsen skulle bare vare til fredagen og det var vel det som var meningen at vi skulle tro. Når fredagen kom og vi var på vei hjem, altså kommet oss i Scania'en, ble vi kjørt rett ut i skogen igjen og plutselig hadde vi ett døgn igjen... For min del var det veldig feil. Jeg hadde flybilletter hjem om fredagskvelden og arbeid både lørdag og søndag. Menmen, hva kan en si... ingenting...

Jeg kom meg iallefall tilbake til Sessvollmoen etter en 3 timers busstur gjennom de tre andre leirene som deltok på kurset; Kolsås, Akershus Festning og Kjeller.

Det er ett kurs jeg aldri kommer til å glemme! Lag 2 vant jo, tross alt! ;)
"Lag 2 - NEVER BACK DOWN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar