tirsdag 24. januar 2012

Jeg skammer meg over at KrF er norsk!

Jeg blir rett og slett sjokkert av hva folk kan få seg til å holde foredrag om, om dagen!

I dag kunne en lese om at Sarpsborg KrF holdt foredrag i bystyresalen om at terroraksjonen 22.7 og Alexander Kielland-ulykken var en advarsel fra Gud.

Han mente å kunne påstå at dette var Guds vilje på grunn av Norges holdninger til Israel.

For de som ikke husker helt hva Alexander Kielland-ulykken var, så var det en norsk oljeplatform som kantret og sank i 1980. Denne platformen var en såkalt boligplattform, altså der arbeiderne bodde. Da platformen kantret, var det 212 mennesker ombord og 123 av disse omkom.

Den tydlig ekstreme kristne mannen, Haakonsen, sier at mordet på 77 mennesker 22.7 og 123 personer i 1980, kan takkes Norges holdninger til Israel på grunn av at Norge i forkant av Kielland-ulykken nektet å selge olje til Israel og at Norge har en økende dårligere diplomatisk holdning ovenfor Israel.

Media går jo selvfølgelig ut og kritiserer mannen og jeg vil selv fordømme de holdningene han her viser, men det vil tydligvis ikke det dypt religiøst partiet i Sarpsborg. De går isteden ut og støtter han helt.

Jeg føler jo at noe da tydeligvis er galt i Sarpsborg. Noe er tydelig galt dersom en kan gå ut og forsvare døden til 200 mennesker fordi folk i dette landet tar ett tydlig standpunkt mot staten Israel og deres behandling av folket i Palestina.

Det skammer meg at det er folk i dette landet som har slike tanker og holdninger og det skammer meg enda mer at det sitter folk og gir de støtte etter slike utsagt.

Vi bor i ett åpent, fritt og demokratisk land, men det får være grenser.

Jeg må også igjen stille spørsmål med hvorfor det heter "Kristelig folkeparti" og ikke "Israelsk folkeparti", for jeg føler at alle sakene til KrF og den Norske Statskirke må ha en grunnholdning i jødedommen...


Jeg blir mildt sagt provosert over å gå i en norsk kristen-luthersk kirke og få hørt tale om våre jødiske brødre og at vi må støtte de. For å ha sagt det tydelig, jeg har ingenting imot jøder, men jeg er ikke jøde selv og da vil jeg heller ikke tråkkes på propaganda i kirken. Vil jeg høre det så hadde jeg meldt meg inn i ett jødisk trossamfunn, men med valgfriheten min har jeg valgt statskirken.

Jeg forstår at vi delte religion for sånn 2000 år siden, men tiden forandrer seg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar