torsdag 19. januar 2012

Terningkast 6

---Spoiler alert! ---

Jeg var på førpremiere igår og det var topp! 
Christine Hope og Dag Schreiner gjore en hysterisk bra opptreden på Ole Bull Scene i forestillingen "I gode og galne dager".
Med mer en 90 klesskift ble det en utrolig bra forestilling!

Vi møter det perfekte ekteskap som skal på hotell i forbindelse med bokturneen til Arne (Dag). Han har skrevet bok om det perfekte ekteskap, men hans eget ekteskap er ikke så mye å skryte av... Han gjør det han kan for å se positivt på det, men konen (Christine) er av den litt mer ovenpå typen, og ingenting kan være godt nok.

Med slibrige kommentarer på rekke og rad, blir det et fantasisk sammensurium med den kvinneelskende kunnskapsministeren som har rommet ved siden av, men ved en feil får Arne og fruen sitt rom i tillegg, som ekstrarom for elskerinnen, en skikkelig blond siddis... Vi møter også den lokale tv-hosten og hennes kameramann, som lusker i skapet for å filme dette perfekte ekteskapet, og vi møter den stjelende ungarske vaskedamen og den innpåslitende koffertbæreren. Det hele topper seg med at kunnskapsministerens kone kommer til hotellet og oppdager blondinen... Men vi må for all del ikke glemme den syngende sinnsyke nonnen som besøker rommet med gjevne mellomrom.

Rett og slett fantastisk underholdning som jeg gladlig kunne sett igjen!

Skal du se noe i år, så burde du gå på denne!
Terningkast: 6

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar