søndag 24. juli 2011

Søndag

Så var søndagen kommet, en ny dag med nye muligheter. Merker så smått at ting begynner å gå tilbake mot det normale, er fortsatt i terrorberedskap og ble nettopp veldig overraska da SAS kom flygende inn over leir. Det er nemelig ingen sivilie fly som har flydd over leir siden fredag, før bombingen av Regjeringskvartalet, mest sannsynlig på grunn av beredskapen i leir.

Det er på tide å legge seg, endelig min tur. Har vert lenge oppe nå, trenger sårt litt søvn. Kommer til å skje mye og bli en hektisk dag i dag, men innrykk i uken som kommer, regner jeg med at det blir en del folk som kommer tilbake til leir etter sommerferie. Trenger ett par timer.

Håper virkelig at det er noe gos mat til middag idag! Noe som de for en gangs skyld har klart å lage uten å totalt ødelegge...! Noe godt, noe som både har et "godt" navn og samtidig faktisk har klart å beholde den gode smakken gjennom kjøkkenprosessen i vår fantastiske messe. Håper for all del at det blir noe godt, iallefall noe bedre en feltrasjonene jeg vet om andre som skal spise i dag :P

Flagget er firt på halv stang også idag og jeg oppfordrer alle andre til å gjøre det samme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar