tirsdag 13. september 2011

Mallorca! ;)

Så er jeg endt opp på Mallorca da...
Øyen midt utenfor Barcelona og resten av Spania, altså i Middelhavet.
Her er det deilig! :D Har over 35 grader om dagene! Det er unormalt!

Det er ett eller annet unormalt med været om dagene... Jeg tenker at det må ha noe med drivhusgassene å gjøre og at vi er på vei mot et klimaskifte! I Norge regner sommeren bort, mens her nede er det 35 grader og sol i en periode du maks skal kunne få temperaturen opp i 27 grader... På Rhodos var det også ekstrem varme, ettersom vindene ikke hadde kommet enda. De skulle komme i midten på juli, men de hadde ikke kommet noe vind. Taxisjåførene der forsto ingenting og syns varmen var begynt å bli litt plagsom, men de hadde jo tross alt air-conditioning i bilene, "so everything is good!" :P

Men nå er jeg tross alt her nede på Mallorca. Vi bor nord-øst på øyen på en plass som heter Alcudia. En liten by med masse hoteller og maaaasse Spar- butikker! De er overalt! De har egentlig masse av alt her! På vei til stranden passerer vi blandt annet 2 burger-king restauranter, ikke det at vi stopper innom de altså, men de er jo der!

Vi bor på et hotell som heter Apartementos Siesta 1. Helt greit hotell, ligger litt fra stranden men vi har jo godt av å gå litt i ferien også ;) Her har vi alt vi trenger egentlig... Vi har en tv som er mindre enn pc-skjermen jeg ser på nå, vi har kjøkken inni ett skap, vi har bad uten lufting, vi har air-conditioning med ekstremt lite effekt, vi har maurtue på terrassen vår her i 8. etasje! VI HAR ALT ! :D Er det ikke herlig? Skikkelig ferie! :D

Er allerede blitt litt fin og brun, så vi får se om vi ikke blir helt "innfødt" før vi kommer hjem ;) Vi har iallefall god tid på oss enda ;)

Jeg skal få tatt noen fine bilder etterhvert og lagt dem ut her ;) Så blir det bra ;) Så enn så lenge så sees vi på ;) KOS DEG! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar