onsdag 27. oktober 2010

Kan man egentlig klage her i landet?

Jeg tenker at vi har det veldig godt her... :/ Kommunene har egentlig de pengene de trenger, men velger å bruke de feil. Her i kommunen jeg bor i, Os kommune i Hordaland. Har vi Frp- styre! Gud forby at det kommer flere plasser! Vi har ca 16000 innbyggere og 22 av de mangler sykehjemsplass. Kommunen vår tjente intekter både fra kraftproduksjon og kolektivselskaper, men når Frp kom til makten valgte de å selge alle inntektskildene våre... Vi har nå endt om med mange milioner i verdi av aksjer... Paradoksalt nok er det som sagt 22 eldre på venteliste for eldre/sykehjemsplass... Frp velger å bruke penger på ting som profilerer kommunen, for eksempel som et misslykket prosjekt kalt "os inspirerer". Dette gikk jo i vasken og flere millioner gikk ut vinduet... Jeg spør meg da... Hvorfor ble ikke disse pengene eller de pengene vi har utestående i aksjer brukt til å få bygd sykehjemsplassene vi ha behov for. Hvorfor skal de nå stå å klage på Staten og klage over at det ikke bevildes nok penger... ?

Kommunen har kuttet ned på det meste innen eldreomsorg, psykisk hjelp til barn og ungdom, barnehage og skole... Og dette er partiet som står på tv og nesten gråter over hvor fælt de eldre har det! De kan rett og slett tørke meg i ræven, for jeg gir de ingen medlidenhet!

Så ja, det er helt greit å klage, men vi bør ikke klage over hvordan vi har det, men hvordan midlene som blir stilt til dissposisjon brukes av lokalpolitikkerne våre!

3 kommentarer:

 1. Takk for kommentar på bloggen, er enig i at barnearbeid er værre.. skal fjerne de fra listen :)Likte bloggen din forresten, bra at noen ytrer sine meninger å sier man ikke er fornøyd slik om det liksom er "forbudt" siden vi har det så bra i norge i forhold til mange andre land. Det er liksom som vi fokuserer så mye på hvor bravi har det i forhold til andre land og da hjelper de landene som har det værre enn oss, men da glemmer det som er galt her hjemme..

  SvarSlett
 2. sv: jobber som avdelingsleder på HM.
  Joda man skal klage litt ..ellers får vi aldri det vi vil! :)

  SvarSlett
 3. sv: ja, ganske smart å gi sånne gaver til jul :)

  SvarSlett