mandag 4. oktober 2010

Ja, forbedring fryder... :P

Som sagt så skulle eg bli bedre på å oppdatere bloggen sa jeg. Det holdt vell akkurat ut den dagen... Men jeg lover at fra i dag vil det komme flere oppdateringer ;)

Siden sist har jeg forøvrig fått svar fra millitæret om at jeg ikke får bytte til sanitet fra MP, så da blir det vel MP på meg... 6 måneder med rettslære, åstedsgranskning og politiorientert utdanning med påfølgende eksamener, det er tid jeg virkelig skulle kunne brukt til noe annet. Jeg mener, jeg vil jo gjøre det jeg blir satt til, men det passer så dårlig å måtte gjøre det når jeg ikke vil få bruk for det senere. Det var jo derfor jeg ville i Saniteten, nettopp fordi jeg da ville få noe igjen for avtjeningen i ettertid...
Men vi får no se, dersom det ikke er MP jeg vil inn i, så er det vel lett å sette meg over i en annen avdeling etter rekrutten.

Ellers så kan jeg jo meddele at Spreadshirt er noe dritt! Jeg kommer ikke til å kjøpe noe gjennom de igjen, for å si det slik! 14. september kjøpte jeg en t-skjorte hos de, 16. september sendte de meg en mail om at den var sendt fra de i Tyskland. Det skulle ta mellom 5 og 7 dager før den skulle komme i posten hos meg. Nå er det gått 18 dager og den er enda ikke kommet! Jeg sendte de en mail for 4 dager siden der jeg lurte på hvor den hadde blitt av, og fikk svar tilbake at de ville svare meg innen 24 timer. Tiden går tydeligvis seint i Tyskland, for deres 24 timer varte til i dag! :S Men de kunne meddele at de hadde sendt den og at det ikke lenger var deres ansvar, men dersom den ikke var kommet frem innen 14. oktober (1 måned etter bestillingen), så måtte jeg sende de en mail på nytt. Emmm.... joda, får vel det..... :P

Ellers har det ikke vert store fremgangen på matten den siste helgen for å si det sånn. Har vert på jobb hele veien og i dag har jeg i tillegg kjørt min vennine Stine (stineintheuk.blogg.no) til jobben. Hun har nå flyttet til London og skal gå på Essex University der ;)

Ja, dette var vell det jeg kunne ta meg tid til nå i "lunsjen" min, bare to timer og 19 flyankomster igjen, så blir det Humorkvelden 2010 i naustet til Nina, en annen vennine ;)

4 kommentarer:

 1. Hei hei.. Stilig motivasjonsblogg!
  Målrettet med nedtelling må jeg si, men det gjelder å bare hoppe i matten.. den er jo ikke så fæl, bare å begynne!
  Lykke til.. kikker sikkert innom her noen ganger hvis det kommer flere facebook påminnelser..

  PS: syns denne skrifttypen var litt forstyrrende, men det er kanskje bare skjermen min... :S

  SvarSlett
 2. ja, eg syns den er litt forstyrrende eg og, måtte bare prøve litt fram kossen det gjekk... det er ett eller annet gale med pc'en eg sitter på som gjør at eg ikkje kommer inn på innstillingene... får ta det når eg kommer heim.. ;)

  Kjekt at du vil titte innom ;) Har ikkje du blogg? Var innpå profilen din og såg, og det såg veldig ut som at du hadde blogger for andre ? :P

  SvarSlett
 3. JO.. har en lukket lærlingblogg der jeg leverer oppgaver og styrer på, men pga taushetsplikt må den forbli lukket. Hadde vel også en wordpress blogg en gang, men den døde visst ut :S rart det der..

  SvarSlett
 4. hehe, ja, det forsvinner liksom bare litt vekk :P Ka syns du om denne skriften? Eg syns den blei mykje bedre... :/ :P

  SvarSlett