mandag 25. oktober 2010

Stem på meg!

Jeg kom over en fotokonkurranse på facebook og kastet meg inn i kampen.
Nå trenger jeg din hjelp!

Stem på bildet her!

Nett nå ligger jeg på 32 av 70...
Så kom igjen! Stem! ;)

3 kommentarer:

 1. lykke til med konkurransen!

  SvarSlett
 2. klart vi har det godt. Men det er likevel mye som skjer her som ikke burde skje! Mange sliter, og skal ikke de har rett til å få hjelp fordi folk i afrika har det verre?

  Vi må ta tenke på vårt eget land også, samtidig som vi tenker på u-landene?!

  Hvordan kommunene bruker pengene er strengt tatt ikke stortinget sin feil! I vennesla også der jeg bor, er de ikke kjempe flinke til å prioritere den økonomien. noe som er helt tragisk!

  Alt handler jo om prioiteringer, men vist ingen åpner kjeften og forteller hvordan det er, eller hvordan de ønsker å ha det, så vil jo aldri noe endres på, derfor syns jeg det blir feil å si at vi bare må holde kjeft får vi har det så greit!

  De som bor på gata her i Norge, har det selfølgelig ikke greit! De som trenger pleie, som ikke får det, og må vente i hundre år på å få hjelp, har det selvfølgelig ikke greit! Så skal vi bare la dem være de da, fordi statestistisk sett så har de fleste her til lands det greit, og i andre land så er det flere som sliter og har det vondere!?

  Det er snakk om å prioritere begge deler her, ikke enten eller! Som sagt så er vi et rikt og godt land, så da burde det ikke være noe problem og hjelpe de som faktisk har det tøft her også!

  SvarSlett
 3. Jo, men nå har jeg ikke sagt at det ikke er lov til å klage! Jeg har sagt at det er ting her i landet det blir feil å klage på... Vi har det generelt godt her i Norge. Alle statsmenn har krav på trygd og den strekker veldig godt til dersom man bruker den rett og prioriterer.. men som sagt - det er lov å klage, bare man klager på de rette tingene...

  SvarSlett